Back to All Events

Karrieredagen 2017

 • Næringslivsutvalget 26 Drøbakveien Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

Velkommen til Karrieredagen ved NMBU 11. oktober!Karrieredagen er et tilbud til hele studentmassen ved NMBU. Karrieredagen er NMBUs største karrierefremmende arrangement. Her har du mulighet for å vise deg frem til fremtidige arbeidsgivere eller som ønsker å delta på morsomme og lærerike workshops og case. Karrieredagen er dagen du møter fremtidige arbeidsgivere, ansikt til ansikt.

For studentene er Karrieredagen et flott arrangement å møte arbeidslivet på, og skaffe seg et godt nettverk blant bedrifter ved samtaler på stand. Bedriftene kan gi studentene ved NMBU førstehåndsinformasjon fra arbeidslivet, og kan på denne måten inspirere og gi kunnskap og motivasjon for kommende studieår og jobbsøking.

Program for dagen:

 • 11.00 til 1200 Jobbsøkerkurs med Karrieresenteret ( Påmelding her )
 • 12.00 til 16.00 CV-Fotografering
 • 12.00 til 14.00 Messen er åpen for masterstudenter
 • 14.00 til 16.00 Messen er åpen for hele studentmassen
 • 14.00 til 15.00 Caseløsning med ÅF ( Påmelding her )
 • 14.00 til 16.00 Caseløsning med Sweco ( Påmelding her )
 • 17.00 til 18.30 Teambuilding for bedrifter med medium og stor pakke
 • 18.30 til 21.30 Kveldsbankett med middag og blant annet Lørdagsrådet
 • 21.00 til 01.00 Rockebodega ( Kjøp billetter her )

Kveldsbankett

Vi gjentar suksessen fra tidligere og arrangerer en eksklusiv kveldsbankett etter endt Karrieredag. Gjennom en hyggelig middag med underholdning og mingling, skapes en trygg arena for å bli bedre kjent etter å ha blitt introdusert for hverandre på stand.

Lurer du på hvordan du får deltatt på kveldsbanketten? Still forberedt, ta med CV og et godt smil til de som står på stand, og kanskje de ønsker å ha med nettopp deg, så dere kan bli bedre kjent! Følg oss på facebook for å se hvilke bedrifter som skal på kveldsbanketten!

Les Bedriftsguiden her:

Hvordan komme seg til oss?

Det er enkelt å komme seg til universitetet, uansett om dere ankommer med bil eller kollektivtransport. Karrieredagen 2017 finner sted i Aud.Max på Studentsamfunnet i Ås.

 • Adressen vår er: Samfunnet i Ås, Olav L. Moens plass 1. (se nummer 49 på figuren nedenfor)
 • Tog: Ås stasjon, ca 10 minutter gange.
 • Se ruter.no for mer informasjon om tog og bussforbindelser.
Bilde1-1024x291.png
 

Earlier Event: October 11
Jobbsøkerkurs på 1-2-3