Back to All Events

Workshop med Sweco på Karrieredagen 2017

  • Samfunnet i Ås Festsalen (map)

Sweco kommer til Ås under Karrieredagen for å holde workshop om Klimanøytral byplanlegging. Dette blir gøy!

---------
Workshop i Klimanøytral byplanlegging
Hver dag former Swecos ingeniører, miljøeksperter og arkitekter fremtidens byer og samfunn. Vi skaper optimale miljøer der mennesker kan leve, gå på skole, jobbe og trives. Samtidig må vi sikre bærekraftige løsninger for mobilitet, energi, areal og bygg. Siden klimanøytral byplanlegging er komplekst, inviterer vi studentene på NMBU til en kreativ workshop. 

Den holdes av arealplanlegger og prosjektleder i Sweco, Hans Kristian Ryttersveen, som også vil fortelle om arbeidet med Klimanøytral bydel Lillehammer. Vi ønsker innspill på Ås-studentene sine beste klimaløsninger. Det beste forslaget vinner billetter til Zerokonferansen 2017. 31. oktober, Oslo

Velkommen!

---------
Link til påmelding: https://goo.gl/68g4Af
Påmelding er bindende.

Earlier Event: October 11
Karrieredagen 2017