Back to All Events

NMBU Fremtidsfestivalen

Ønsker du å ta steget inn i en grønnere fremtid sammen med oss?
Meld deg på Fremtidsfestivalen innen 30. August! (Arrangementet er gratis) 
https://www.nmbu.no/fremtidsfestivalen

Under Fremtidsfestivalen vil du bli kjent med hvordan NMBU bidrar til å bane vei for bærekraftige løsninger. Gjennom foredrag, diskusjoner og underholdning ønsker vi å gi deg et innblikk i hvordan du kan bli en viktig brikke i arbeidet for et grønt skifte.

Årets hovedtema er "Fra ord til handling i det grønne skiftet", og vi håper du vil benytte deg av denne anledningen til å bli bedre kjent med NMBU, bygge nettverk, og bli inspirert til videre engasjement for en sunn fremtid!

Program for dagen:
Registrering i foajéen i Bioteknologibygningen (08.00-09.10)

Del 1 Grønn forsking og innovasjon (09.30 - 11.30)
Fremragende forskere ved NMBU vil gi et innblikk i det nyeste som rører seg innen dagsaktuelle temaer. Meld deg på tidlig for å sikre plass i de sesjonene du helst vil være med på!
Temaer for de ulike blokkene:

- Fremtidens byer
- Grønn verdiskapning
- Nye veier innen mat og landbruk

Lunsj og utstilling (11.45 - 12.45)
Ta turen til Auditorium Maximum for lunsj og muligheten til å snakke med NMBUs unike faglige fellesskap mens du beveger deg i en levende utstilling med spennende stands og utstillinger.

Del 2 "Fra ord til handling" (12.50-14.30)
Her veves de grønne trådene sammen og vi staker ut en felles kurs for fremtiden. Gjennom innspill fra profilerte aktører som Marius Holm, vår egen rektor Mari Sundli Tveit, og et "Fremtidsting" ledet av Siri Kristiansen med mange spennede gjester har du ikke annet valg enn å forlate salen mer engasjert og opplyst enn da du møtte opp!

Mer informasjon om foredragsholdere og detaljert program finner du her: https://www.nmbu.no/fremtidsfestivalen

Vi gleder oss til å ta et sprang inn i fremtiden med deg den 5. september! Ta med deg en venn eller ti og meld deg på Fremtidsfestivalen ved NMBU innen påmeldingsfristen 30.august 2017.

Later Event: October 5
Vaffeltorsdag - Karrieredagen