Back to All Events

Karrieredagen 2018 ved NMBU

  • Næringslivsutvalget ved NMBU 26 Drøbakveien Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

Velkommen til Karrieredagen ved NMBU 10. oktober!Karrieredagen

Karrieredagen er et tilbud til hele studentmassen ved NMBU. Dette er årets største arena for å knytte bedre kontakt med ivrige studenter ved universitetet. Her har dere mulighet for å vise frem din bedriften til studenter som snart er ferdig med studiet og søker fast ansettelse, eller til de som søker en sommerjobb, internship eller trainee-stilling. Karrieredagen er en mulighet til å møte fremtidige søkere ansikt til ansikt.

For studentene er Karrieredagen et flott arrangement å møte arbeidslivet på, samt skaffe seg et godt nettverk blant bedrifter ved samtaler på stand. Bedriftene kan gi studentene ved NMBU førstehåndsinformasjon fra arbeidslivet, og kan på denne måten inspirere og gi kunnskap og motivasjon for kommende studieår og jobbsøking.

Program for dagen vil komme etter hvert.

 

Kveldsbankett

Vi gjentar suksessen fra tidligere og arrangerer en eksklusiv kveldsbankett etter endt Karrieredag. Gjennom en hyggelig middag med underholdning og mingling, skapes en trygg arena for å bli bedre kjent etter å ha blitt introdusert for hverandre på stand.

Lurer du på hvordan du får deltatt på kveldsbanketten? Still forberedt, ta med CV og et godt smil til de som står på stand, og kanskje de ønsker å ha med nettopp deg, så dere kan bli bedre kjent! Følg oss på facebook for å se hvilke bedrifter som skal på kveldsbanketten!


Earlier Event: September 12
Informasjonsmøte med Aker Scholarship
Later Event: October 24
Intervjukurs