Back to All Events

Næringslivsdagen 2018

  • Næringslivsutvalget ved NMBU Olav L. Moens Plass 1, AUD MAX Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

// English below

Vi i Næringslivsutvalget ved Studentsamfunnet i Ås ønsker deg hjertelig velkommen til Næringslivsdagen ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet den 14. februar 2018 i Aud Max. 

Næringslivsdagen er et arrangement der du får mulighet til å møte næringslivet, samt å opparbeide seg et godt nettverk blant bedrifter som står på stand. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver? 
 

Program for dagen

11:00 - 12:00 og 12:15 - 13:15
Jobbesøkerkurs i regi Karrieresenteret i Møterommet

12:00 - 15:30
Messen er åpen for alle studenter i Aud.Max

12:00 - 15:00
CV-fotografering i fotostudioet over Aud.Max

16:00 - 18:00
Teambuilding og servering for bedrifter og utvalgte studenter


FOR BEDRIFTER
Næringslivsdagen en arena der dere kan gi studentene ved NMBU førstehåndsinformasjon fra arbeidslivet for å inspirere våre studenter. Det gir deg og din bedrift en god mulighet til å treffe studentene ansikt til ansikt. Dette er en ypperlig mulighet til å vise frem bedriften til studenter som er ferdig med studier og som ønsker å søke fast ansettelse, sommerjobb eller internship hos akkuratt din bedrift. 


For mer informasjon sjekk ut vår nettside:
www.nunmbu.no 

Er du litt usikker på hvilke spørsmål du skal spørre om til dem som står på stand? Frykt ikke! Den 08. februar vil Karrieresenteret arrangere Vaffeltorsdag der temaet vil gå ut på hva du skal prate med arbeidsgiverne om på Næringslivsutvalget. Dette finner sted på SiT og er åpent for alle. Vi i Næringslivsutvalget vil være med på dette og besvare de spørsmål du lurer på.


WELCOME TO THE CAREER DAY 2018:
The Career Day is a great opportunity for students attending NMBU to meet with different companies that are relevant for your career. The companies are ready to get in touch with prospective applicants to their positions and each will have their own separate stand during the fair. Perhaps you meet with your future employer for the first time or find your first relevant summer job? 
The Career Day will be held at Samfunnet, in Aud Max. 
Hope to see you there at February 14th 2018 from 12.00-15.30!

Fully program will be announced later. 

If you have any questions about anything, you can contakt us by using this email-adress:
arrangement@nunmbu.no.

Earlier Event: February 8
Vaffeltorsdag - Tips til Næringslivsdagen
Later Event: February 14
Jobbsøkerkurs