Back to All Events

Vaffeltorsdag - Tips til Næringslivsdagen

  • Karrieresenteret ved NMBU 1 Ole Sverres plass Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

Hva sier jeg til bedriftene på Næringslivsdagen? Er du litt usikker på hva du skal si, hvordan du tar kontakt og hvilke spørsmål du skal stille? Karrieresenteret gir deg tips til hvordan du kan forberede deg og gi et godt inntrykk på Næringslivsdagen. Næringslivsutvalget kommer og forteller hvilke bedrifter som deltar.

Vaffeltorsdag er et ukentlig arrangement der studenter er velkomne til SIT for å øve språk, snakke utveksling, diskutere karriere, bare være, møte andre, bygge nettverk og spise vafler. Vaffeltorsdag blir som regel innledet med et kort foredrag som starter 15:15 presis. Foredraget holdes vanligvis på norsk, og varer et sted mellom 10-30 min. 

**Waffle Thursday is a weekly event where students are welcome to SIT to practice a language, talk exchange, discuss career, hang out, meet others and eat waffles. Waffle Thursday usually starts with a short presentation at 15:15 sharp. The presentation is usually in Norwegian (questions will be answered in English) and lasts somewhere between 10-30 minutes.

Earlier Event: December 14
Vaffeltorsdag - Utbrenthet og veien tilbake
Later Event: February 14
Næringslivsdagen 2018