Back to All Events

Informasjonsmøte med Aker Scholarship

  • Karrieresenteret ved NMBU U227 i Urbygningen, NMBU Ås (map)

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en Master eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagfelt og kvinnelige studenter oppfordres spesielt til å søke.

På informasjonsmøtet vil du få anledning til å høre mer om stipendet og hva de ser etter. Meld deg på informasjonsmøte her


Kort om stipendordningen

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS).

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet. Søknadsfristen for å søke stipendet er 23. september 2018.

Les mer om stipendprogrammet på Aker Scholarship sine nettsider. Aker scholarship-programmet har også en Facebook-side.

Kontakt ved spørsmål - Vilde Bonsak; vilde.bonsak@akerscholarship.no

Earlier Event: September 12
How to apply and get a job in Norway
Later Event: October 10
Karrieredagen 2018 ved NMBU