Back to All Events

Vaffeltorsdag - Tenke på karriere allerede nå?

  • NMBU SIT - Studentenes Informasjonstorg Ole Sverres plass 1 (map)

Er du ny student, eller vært her noen år? Har du tenkt over at du kan gjøre grep som vil gjøre det lettere å få drømmejobben når du er ferdig med studiene? Karrieresenteret gir deg konkrete tips til hvordan du kan bygge CV´n mens du er student.

Vaffeltorsdag er et ukentlig arrangement med et studentaktuelt tema arrangert av Karrieresenteret ved NMBU, ofte innledet med et foredrag som varer i 15-30 minutter. Alle studenter er velkomne til SiT for å høre på foredraget, møte medstudenter og spise vafler. Foredraget starter kl. 15.15 og holdes vanligvis på norsk.
//
Waffle Thursday is a weekly event with topics related to your studies, and starts with a presentation that lasts between 15-30 minutes. All students are welcome to attend the events at SiT, meet other students and eat waffles. The presentation starts at 15:15 and is usually in Norwegian. Questions can be answered in English.

https://www.facebook.com/events/986226665047375/

Earlier Event: October 9
Karrieredagen: Frokostmøte med Tine
Later Event: October 30
Bedriftsbesøk Aass Bryggeri