Back to All Events

Foredrag med Bane NOR

Hvor: Festspisesalen
Når: Mandag 9. september, kl. 18.00
CC: Gratis og åpent for alle!

Jernbanen er løsningen på fremtidens transportbehov! Stadig flere reiser med tog, og enda flere vil velge jernbanen i fremtiden. Derfor skjer det nå en viktig og riktig satsing på jernbanen, og Bane NOR trenger flere smarte hoder med på laget.

9.september kl. 18 kommer Bane NOR til NMBU for å blant annet snakke om planlegging av ny jernbanetunnel under Oslo, et samferdselsprosjekt som vil bli et av Norges største og mest utfordrende. I tillegg vil de fortelle om knutepunktutvikling og om deres spennende traineeprogram som har søknadsfrist 11.oktober. Dette er med andre ord en presentasjon som passer for mange.

Etter presentasjonen blir det mingling og servering av pizza.

ENGLISH

Where: Festspisesalen
When: Monday, september 9., 18.00
CC: Free and open for everyone!

The 9. of September at 18:00 Bane NOR to NMBU to have a presentation about their work with trains and city building. They will also be talking about their trainee program which has a deadline for applicants at the 11. of October. This will be in Norwegian.

We will be serving pizza!