ND+logo.jpg

DETTE ER NÆRINGSLIVSDAGEN

Næringslivsdagen arrangeres i år onsdag 13. februar. Her kommer bedrifter som er relevante for NMBU-studenter hit til universitetet for å komme i kontakt med studenter. Standområdet i Aud.Max er åpent for studenter mellom 12.00-15.00. Den første timen fra 12.00-13.00 er forbeholdt masterstudenter. Deretter er messen åpen for alle studenter og vi oppfordrer alt fra førsteklassinger til høyere årstrinn å komme. Messen vil foregå i demokratitimen slik at alle studenter som ønsker har mulighet til å delta.

Dette er et arrangement som knytter dere nærmere arbeidslivet, og gir mulighet til å knytte gode kontakter. Du har muligheten til å møte bedriftene ansikt til ansikt og de gir deg nyttig informasjon om hvordan arbeidslivet og bedriften deres fungerer. Bruk anledningen til å komme i kontakt med bedrifter som er relevante for sommerjobber eller eventuelle faste stillinger. Dette er en ekstremt morsom og interessant dag så vi anbefaler dere alle til å bruke denne muligheten.

Under selve Næringslivsdagen vil det også bli holdt jobbsøkerkurs. Dette holdes av Tone-Line fra Karrieresenteret. Disse kursene vil man måtte melde seg på i forkant. Link til påmelding kommer.

Det vil også bli tilbudt CV-sjekk av Karrieresenteret på Næringslivsdagen, det kan derfor være lurt å ta med seg CV-en sin denne dagen. Det vil også foregå en CV-fotografering på fotorommet over Aud.Max. hvor flinke fotografer fra Fotokomiteen vil være tilstede å ta bilder under hele messen. Næringslivsdagen er med andre ord en strålende anledning for å få oppdatert CV-en.

Mandag 11.februar arrangerer vi «Hvordan forberede seg til Næringslivsdagen» i samarbeid med Karrieresenteret. Dette er et foredrag som vil gi deg innsikt i hva man kan forvente seg på Næringslivsdagen, hva man bør gjøre i forkant for å få mest mulig ut av dagen og hvilke spørsmål man kan stille bedriftene man besøker under messen. Foredraget holdes av Tone-Line Fiane som også vil avholde jobbsøkerkurset.