naturforvalterlaget.png

Naturforvalterlaget

NF-laget er linjeforeningen for økologi og naturforvaltning på MINA. Vi jobber for å fremme sosiale og faglig aktiviteter for studentene på tvers av klassetrinn. Ute trives vi best, enten om det er i form av soppturer, fugleturer, hytteturer, bålkvelder eller filmkvelder. Blant høstens aktiviteter, er det særlig hytteturen, MINA-julebordet og de månedlige bålekveldene du bør merke deg. Uten medlemmene er NF-laget ingenting, så du må gjerne komme med forslag og innspill til hvordan vi kan forbedre oss selv og aktivitetene våre. Desto flere medlemmer vi har, desto mer kan vi gjøre. Finn oss gjerne på Facebook (gruppe) og Instagram, og få med deg hva vi driver med.

Kontaktinformasjon

Web: naturforvalterlaget.blogg.no

Mail: naturforvalterlaget@gmail.com


skogbruker.png

Skogbrukerforeningen NMBU

Er du interessert i skog og kunne tenke deg utvide din faglige horisont gjennom sosialt samvær sammen med andre likesinnede? Da er Skogbrukerforeningen noe for deg! Skogbrukerforeningen er i utgangspunktet ei linjeforening for skogfag, stiftet ved NMBU (den gang NLH) i 1911 med mål om «å skape et begeistrende skogmiljø» for deg som student. Vi arrangerer m3- forum – Skogbrukerforeningens eget diskusjons- og debattforum, utferder, seminarer, skogbrukerball og en rekke andre evenementer både ved NMBU og utad i samarbeid med næringa. Skogbrukerforeningen ønsker alle skoginteresserte, uavhengig av studieretning, velkommen som medlemmer i en forening med mange, varierte og sosialt samlende aktiviteter.

Kontaktinformasjon

Mail: skogbruker.foreningen@nmbu.no


Logo Energiforeningen (kan brukes til genser).jpg

Energiforeningen

Energiforeningen er linjeforeningen for alle som studerer eller har særlig interesse for fornybar energi ved NMBU. Vårt mål er å samle studentene til faglige og sosiale arrangementer for å skape engasjement, sosialt samhold og en plattform for utvikling og kontakt med næringslivet. Foreningens hovedsponsor er Statkraft, som hvert år bidrar med at vi kan fylle kalenderen med gode arrangementer, hvor vi blant annet kan nevne sosiale kvelder, årlig utenlandstur og bedriftspresentasjoner/-besøk.

Kontaktinformasjon:

Web: energiforeningen.net

Mail: energiforeningen@nmbu.no

Instagram: Energiforeningen

Leder: Tobias Bjerkomp