TEKNIKUM.png

Teknikum

Teknikum er paraplyforeningen for studenter ved Fakultet for realfag og teknologi (RealTek).


Kontaktinformasjon

Mail: Teknikum@nmbu.no

Web: https://www.facebook.com/teknikum/


indøk NMBU.png

Indøk NMBU

Indøk NMBU er linjeforeningen for studenter som studerer industriell økonomi på NMBU. Industriell økonomi er et sivilingeniørstudium som kombinerer fag innen teknologi, økonomi og ledelse, noe som gir en ettertraktet og bred fagkompetanse. Indøk NMBU jobber for å utvikle, samt styrke indøk som studie. Linjeforeningen jobber med å skape kontakt mellom næringsliv og studenter. I tillegg jobber linjeforeningen med å styrke sosiale bånd blant studenter ved studiet, spesielt på tvers av årskull. Indøk NMBU har også diverse arrangementer i løpet av året, deriblant bedriftspresentasjoner, faglige foredrag og sosiale sammenkomster. Det er også et eget indøk-rom åpent for studenter ved studiet. Følg oss gjerne på facebook og instagram, og ta en titt på hjemmesiden vår for mer informasjon. Vi gleder oss til å treffe deg!

Kontaktinformasjon

Web: www.indoknmbu.no

Mail: indok@indoknmbu.no


47320841_256279961735666_8437157343946342400_n.png

Datasci

DataSci NMBU er linjeforeningen for ingeniørstudentene ved NMBU som studerer Datavitenskap og Data Science. Datavitenskap kombinerer matematikk, statistikk, informatikk og dataanalyse med anvendelser i andre fagfelter. Datavitenskap vil få en enorm betydning for næringsliv og for videre samfunnsutvikling i årene som kommer. Linjeforeningen arbeider derfor med å skape en bred kontakt med næringsliv og har arrangementer for studentene gjennom året. Det er faglige arrangement som bedriftspresentasjoner og fagkvelder, samt sosiale kvelder for studentene. Vi i DataSci NMBU jobber for et inkluderende og aktivt studentmiljø med nettverksbygging og sosialt samvær. Derfor er alle som studerer Datavitenskap eller Data Science automatisk medlem i linjeforeningen.

Kontaktperson:

Mikael Breiteg, leder: Tlf. nr: 95929254

La stå.png

La Stå!

La Stå! er linjeforeningen for lektorstudentene på NMBU. Visjonen til La Stå! er å skape et fellesskap for alle lektorstudenter ved universitetet, på tvers av årstrinn og fagkombinasjoner. Dette ønsker vi å gjøre ved å arrangere faglige og sosiale arrangementer, og veilede våre medlemmer.

Kontaktinformasjon

Mail: lasta@nmbu.no

Facebook: https://www.facebook.com/lektornmbu/


fagverket.png

Fagverket

Linjeforeningen for studentene på Byggeteknikk og arkitektur ved NMBU. Vi vil gi studenten muligheten til å entre et nettverk med andre medstudenter der læring, nettverksbygging og hyggelig samvær står i fokus. Vi ønsker å styrke samholdet mellom aktuelle bedrifter og studentene slik at vegen ut i arbeidslivet blir så kort og smertefri som mulig. Det vil bli arrangert flere sosiale aktiviteter for våre medlemmer utover året, og vi gleder oss til å hilse på dere!

Kontaktinformasjon

Web: http://fagverket.com og facebookside

Mail: fagverket@nmbu.no


328ada_e8b64d7f08cc45f7812f1da1281e105d_mv2.png

Tannhjulet

Tannhjulet er linjeforeningen for deg som studerer maskin, prosess- og produktutvikling, eller industriell økonomi med fagprofilen maskin. Vi i Tannhjulet jobber for å bedre samholdet mellom maskinstudentene og tilbyr faglige og sosiale arrangementer som for eksempel bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, grilling og hytteturer. Som maskinstudent er du automatisk medlem, men for å holde deg oppdatert på hva som skjer kan du melde deg inn i vår facebookgruppe eller følge med på nettsiden vår.

Kontaktinformasjon

Web: www.tannhjuletnmbu.no

Mail: tannhjuletnmbu@gmail.com


atlas.png

Atlas

Bindeleddet mellom institutt, student og arbeidsliv. Fremmer geomatikk på NMBU gjennom faglige, sosiale og bedriftsrelaterte arrangement.

Kontaktinformasjon
Web: http://www.atlasnmbu.no/
Mail: post@atlasnmbu.no


Kontaktperson er leder for linjeforeningen.


aquariÅS.png

AquariÅs

AquariÅs er en linjeforening for alle studenter som tilhører masterprogrammet vann- og miljøteknikk på NMBU. Vårt formål er å påvirke kvaliteten til utdanningen ved å skape et inkluderende og sosialt studentmiljø, samt å bygge et sterkt faglig nettverk med næringslivet.

Kontaktinformasjon

Mail: aquariaas@gmail.com.

Web: https://aquariaas.wordpress.com/


miljøfysikerne.png

MiljøFysikernes linjeforening

Er linjeforeningen for de som studerer til en master eller bachelor innen miljøfysikk samt master innen industriell økonomi energifysikk. MILF er medarrangør ved Energiseminaret og har flere faglige og sosiale arrangementer som ekskursjoner, bedriftspresentasjoner, fagkvelder med landets fremste forskere inne fysikk, vors og quiz. MILF jobber for et godt sosialt samvær og god kontakt med næringslivet blant annet gjennomtidligere studenter.

Kontaktinformasjon

Mail: MILF@student.umb.no